Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بررسی‌ها نشان می‌دهد گران‌ترین محصول بازار گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو مکس 1 ترابایت است که با قیمتی بین 57 میلیون و 700 هزار تومان تا 74 میلیون و 40 هزار تومان فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: 

تبلت‌های74 میلیونی در بازار تهران/ جدول نرخ ها

در رتبه بعدی گوشی موبایل گوگل پیکسل 6پرو ظرفیت 12/256گیگابایت قرار دارد که می‌توان آن را با بودجه‌ای برابر با 53 میلیون تومان خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جایگاه بعدی هم گوشی سامسونگ گلکسی زد فولد3 5G ظرفیت 12/512 گیگابایت است که با قیمتی بین 51 تا 53 میلیون و 499 هزار تومان به فروش می‌رسد.

ارزان‌ترین محصول این لیست نیز گوشی موبایل لنوو مدل Legion Duel 2 ظرفیت 512 گیگابایت است که 33 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

همچنین در این بازار گوشی موبایل اپل آیفون 12 پرو مکس 256 گیگابایت با قیمتی بین 34 تا 53 میلیون تومان و گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو 256 گیگابایت با قیمتی بین 35 میلیون و 99 هزار تومان تا 48 میلیون و 900 هزار تومان فروخته می‌شوند.

نام و مدل

قیمت

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو مکس 1 ترابایت

از ۵۷,۷۰۰,۰۰۰ تا ۷۴,۰۴۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل گوگل پیکسل 6پرو ظرفیت 12/256گیگابایت

۵۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی سامسونگ گلکسی زد فولد3 5G ظرفیت 12/512 گیگابایت

از ۵۱,۰۰۰,۰۰۰ تا ۵۳,۴۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل ایسوس ROG Phone 5s Pro ظرفیت 18/512گیگابایت

از ۴۹,۱۹۹,۰۰۰ تا ۵۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو 1 ترابایت

از ۴۸,۴۰۰,۰۰۰ تا ۶۴,۷۸۸,۰۰۰ تومان

گوشی سامسونگ گلکسی زد فولد3 5G ظرفیت 12/256 گیگابایت

از ۴۷,۵۰۰,۰۰۰ تا ۵۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو مکس 512 گیگابایت

از ۴۴,۹۹۹,۰۰۰ تا ۶۵,۶۴۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو 512 گیگابایت

از ۴۴,۲۴۹,۰۰۰ تا ۵۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل ایسوس مدل ROG Phone 5s دو سیم‌کارت ظرفیت 512 گیگابایت رم 18 گیگابایت با قابلیت 5G

از ۴۲,۱۰۰,۰۰۰ تا ۴۹,۱۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل گوگل پیکسل 6پرو ظرفیت 12/128گیگابایت

از ۴۱,۹۹۰,۰۰۰ تا ۴۳,۶۳۲,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی می 11 اولترا ظرفیت 12/512 گیگابایت

از ۴۰,۷۹۹,۰۰۰ تا ۴۳,۷۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی می 11 اولترا ظرفیت 8/256 گیگابایت

۳۹,۰۸۰,۰۰۰ تومان

گوشی سامسونگ گلکسی زد فولد2 5G ظرفیت 12/256 گیگابایت

از ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ تا ۴۵,۵۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی سامسونگ گلکسی اس 21 اولترا 5G ظرفیت 16/512 گیگابایت

از ۳۷,۵۵۰,۰۰۰ تا ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو مکس 128 گیگ

از ۳۵,۳۰۰,۰۰۰ تا ۴۷,۸۶۶,۸۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو 256 گیگابایت

از ۳۵,۰۹۹,۰۰۰ تا ۴۸,۹۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل اپل آیفون 12 پرو مکس 256 گیگابایت

از ۳۴,۰۰۰,۰۰۰ تا ۵۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل لنوو مدل Legion Duel 2 ظرفیت 512 گیگابایت

۳۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

223224

کد خبر 1590485

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند موبایل طرح رجیستری موبایل تبلت گوشی موبایل اپل آیفون 13 پرو مکس گوشی سامسونگ گلکسی زد 512 گیگابایت 256 گیگابایت میلیون تومان قیمتی بین هزار تومان ظرفیت 12 256 5G ظرفیت 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • محبوب ترین گوشی‌ های میان رده شیائومی سری redmi
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • ممنوعیت استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی