Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@06:19:51 GMT

آیفون SE 2022 یا آیفون ۱۳ مینی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۱۵۶۴

آیفون SE 2022 یا آیفون ۱۳ مینی

فرارو- دو مدل جدید از گوشی‌های اپل به نام، آیفون SE 2022 و آیفون ۱۳ مینی، در بازار موجود هستند و دوستداران اپل برای انتخاب میان آن دو سردرگرم شده‌اند.

به گزارش فرارو، شرکت اپل نسخه جدید آیفون‌های مقرون به صرفه خود به نام iPhone SE 2022 را عرضه کرده است. این مدل جمع و جور و مقرون به صرفه جدید، با وجود این که قیمتی در رده متوسط دارد، دقیقاً با همان پردازنده سری آیفون ۱۳ به بازار عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل است که با توجه به این که این یک گوشی جمع و جور است، بسیاری از مردم در این فکر هستند که بهترین انتخاب میان iPhone SE 2022 و iPhone 13 mini کدام است. آیا ارزش دارد که برای تهیه نسخه جمع و جور سری آیفون ۱۳، یعنی مدل مینی، هزینه بیشتری بپردازند یا آیفون SE 2022 با قیمت مقرون به صرفه خود تمام نیاز‌های کاربر را فراهم می‌کند؟ پاسخ به این سوال همیشه یکسان نیست و بستگی به نوع ارزیابی کاربر از خرید دارد. در این مقاله به مقایسه کامل این دو دستگاه پرداخته ایم. در ابتدا مشخصات کامل این دو گوشی در جدول زیر خلاصه شده است.

طراحی

از نظر طراحی، آیفون ۱۳ مینی مسلما برنده می‌شود. طراحی آن دقیقاً مشابه سایر آیفون‌های نسل جدید است. این گوشی دارای یک صفحه نمایش بدون حاشیه، بریدگی ناچ و لبه‌های صاف است. گوشی آیفون SE 2022 با طراحی مشابه مدل قدیمی آیفون ۸ به بازار می‌آید، بنابراین در مقایسه با سایر گوشی‌های رده بالای عرضه شده در سال ۲۰۲۲ قطعا ویژگی خاصی ندارد. علاوه بر این، آیفون ۱۳ مینی با وجود نمایشگر بزرگتر، جمع و جورتر از iPhone SE 2022 است. هر دو مدل با پنل پشتی شیشه‌ای و قاب آلومینیومی ساخته شده اند، اما آیفون ۱۳ مینی به لطف گواهی IP68 مقاومت بهتری در برابر آب دارد. شرکت اپل ادعا کرده که این گوشی تا عمق ۶ متری آب برای ۳۰ دقیقه دوام می‌آورد. این در حالی است که آیفون SE 2022 این قدرت را دارد که در عمق ۱ متری برای ۳۰ دقیقه مقاومت کند.

صفحه نمایش

صفحه نمایش آیفون ۱۳ مینی نسبت به صفحه نمایش آیفون SE 2022 در سطح بالاتری قرار دارد. این گوشی دارای یک صفحه نمایش Super Retina XDR OLED با تراکم ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، وضوح +Full HD، گواهی HDR10، پشتیبانی از Dolby Vision و رنگ‌های درخشان‌تر از رقیب است. هر چند آیفون SE 2022 نیز صفحه نمایش خوبی دارد؛ اما این پنل یک صفحه نمایش LCD قدیمی با رزولوشن +HD و بدون فناوری پیشرفته برای بهبود کیفیت تصویر است. برای احراز هویت، گوشی iPhone SE 2022 به قابلیت Touch ID قدیمی که در زیر نمایشگر قرار داده شده است، متکی است. اما از سوی دیگر گوشی iPhone 13 mini به لطف قابلیت Face ID از تشخیص چهره سه بعدی پشتیبانی می‌کند.

سخت‌افزار و نرم‌افزار

هر دو مدل آیفون SE 2022 و آیفون ۱۳ مینی از یک پردازنده پشتیبانی می‌کنند. این پردازنده، تراشه Apple A15 Bionic شش هسته‌ای با پردازنده گرافیکی ۴ هسته‌ای است که با فرآیند تولید ۵ نانومتری ساخته شده است. تا به حال، این قدرتمندترین پردازنده اپل می‌باشد که در آیفون دیده شده است. هر دو گوشی به ۴ گیگابایت رم و حافظه NVMe مجهز هستند، بنابراین سطح عملکرد هر دو یکسان می‌باشد. اما آیفون ۱۳ مینی این برتری را دارد که با حداکثر ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود، در حالی که آیفون SE 2022 بیشتر از ۲۵۶ گیگابایت حافظه ندارد. تنها تفاوت فضای ذخیره سازی داخلی در پیکربندی حافظه گران‌ترین نسخه از هر گوشی دیده می‌شود. هر دو مدل، نسخه پانزدهم سیستم عامل iOS را اجرا می‌کنند و از پشتیبانی نرم افزاری طولانی مدت برخوردار خواهند شد.

دوربین

آیفون ۱۳ مینی دارای تنظیمات دوربین پیشرفته تری نسبت به رقیب خود است. این گوشی مجهز به دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم کانونی f/1.6 و قابلیت OIS (لرزش‌گیر اپتیکال تصویر) است. دوربین دوم این گوشی نیز یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض می‌باشد. در سوی مقابل آیفون SE 2022 تنها یک سنسور اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم کانونی f/1.8 دارد. این گوشی فاقد دوربین فوق عریض است و سنسور اصلی آن نیز عملکرد ضعیف‌تری نسبت به رقیب دارد. دوربین پنل جلویی ۷ مگاپیکسلی این گوشی نیز ضعیف‌تر از دوربین ۱۲ مگاپیکسلی گوشی آیفون ۱۳ مینی است.

باتری

آخرین ویژگی مورد بررسی باتری است. آیفون ۱۳ مینی به باتری بزرگ‌تری مجهز است. این باتری ظرفیت ۲۴۳۸ میلی‌آمپر ساعتی دارد و به لطف نمایشگر OLED، مصرف انرژی آن معمولاً کمتر است. در مقابل آیفون SE 2022 دارای باتری ۲۰۱۸ میلی آمپر ساعتی و صفحه نمایش LCD است که انرژی بیشتری مصرف می‌کند. هر دو با شارژ سریع ۱۸ واتی و شارژ بی‌سیم Qi عرضه می‌شوند، اما فقط آیفون ۱۳ مینی است که از MagSafe پشتیبانی می‌کند.

قیمت

برای خرید آیفون SE 2022 به ۳۸۸ یورو یا ۴۲۹ دلار نیاز دارید، در حالی که قیمت آیفون ۱۳ مینی از ۶۲۳ یورو یا ۶۹۹ دلار شروع می‌شود.

نتیجه‌گیری

در مجموع درباره اپل آیفون SE 2022 باید گفت که دارای قیمت مقرون به صرفه تر، طراحی باریک تر، Touch ID و چیپست مشابه سری آیفون ۱۳ است. مهمترین نکته منفی این گوشی طراحی قدیمی آن می‌باشد. در مقابل گوشی اپل آیفون ۱۳ مینی دارای طراحی بهتر، مقاومت بالا در برابر آب، باتری بزرگتر و دوربین‌های برتر است. نقطه ضعف این گوشی نسبت به رقیب، قیمت بالاتر این دستگاه است.
در پایان می‌توان نتیجه گرفت که گوشی آیفون ۱۳ مینی به لطف نمایشگر بهتر، دوربین‌های برتر و باتری بزرگ‌تر در این مقایسه برنده می‌شود، اما اگر این ویژگی‌ها برایتان مهم نیست، گوشی SE 2022 می‌تواند به شما امکان صرفه‌جویی زیادی در هزینه‌ها را پیشنهاد بدهد.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: آیفون ۱۳ مینی مقرون به صرفه ۱۲ مگاپیکسلی صفحه نمایش آیفون SE 2022 دو مدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد

نشریه آلمانی دی ولت شرح مفصلی از پیش‌نویس یک پیمان صلح برای پایان دادن به جنگ بین اوکراین و روسیه بر اساس توافق‌نامه استانبول منتشر کرده که هرگز در بهار ۲۰۲۲ امضا نشد. این نشریه می‌نویسد: حتی با اینکه دو سال گذشته، این معامله همچنان سودآور به نظر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، در مقاله دی‌ولت از این سند آمده است: هر دو طرف متخاصم تا ۱۵ آوریل ۲۰۲۲ تقریباً روی همه نکات توافق داشتند، بجز چند مورد که باید شخصاً توسط ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی، رئیسان جمهور روسیه و اوکراین در نشست سران مورد بحث قرار می‌گرفت، اما این اتفاق هرگز نیفتاد.

براساس این گزارش، طبق ماده یک پیش نویس معاهده، اوکراین متعهد به «بی‌طرفی دائمی» می‌شد. بنابراین، کی‌یف از هرگونه عضویت در ائتلاف‌های نظامی از جمله ناتو، خودداری می‌کرد؛ همچنین هرگز به دنبال «دریافت، تولید یا دستیابی» سلاح‌هسته‌ای نمی‌رفت، به نیروهای خارجی اجازه ورود به کشورش را نمی‌داد و زیرساخت‌های نظامی خود از جمله فرودگاه‌ها و بنادر دریایی را در اختیار کشور دیگری قرار نمی‌داد. علاوه بر این، کی‌یف از برگزاری مانورهای نظامی با مشارکت خارجی و از شرکت در هرگونه درگیری نظامی خودداری می‌کرد. طبق ماده سه این سند، هیچ چیز مستقیماً مانع از عضویت کی‌یف در اتحادیه اروپا نمی‌شد و در مقابل، روسیه قول می‌داد که دیگر به اوکراین حمله نکند.

در این توافقنامه تاکید شده بود: برای اینکه کی‌یف بتواند از این موضوع مطمئن شود، مسکو موافقت می‌کرد که پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد - ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، چین و خود روسیه - تضمین‌های امنیتی جامعی را به اوکراین ارائه دهند. در ماده پنج پیش نویس معاهده، کی‌یف و مسکو بر روی مکانیزمی به توافق می‌رسیدند که یادآور مقررات کمک ناتو است. در صورت «حمله مسلحانه به اوکراین»، کشورهای ضامن متعهد می‌شوند که از کی‌یف در حق دفاع از خود، که در منشور سازمان ملل آمده است، حداکثر به مدت سه روز حمایت کنند. این کمک می‌توانست با «اقدام مشترک» تمام یا یکی از قدرت‌های ضامن انجام شود.

براساس این گزارش، طبق ماده ۱۵، این معاهده باید توسط هر یک از کشورهای امضا کننده به تصویب می‌رسید تا از قدرت الزام آور تحت قوانین بین‌المللی اطمینان حاصل شود. با این حال، ضمانت‌های امنیتی روی میز در بهار ۲۰۲۲ نیاز به تایید ایالات متحده، چین، بریتانیا و فرانسه داشت.

در بخش دیگری از این توافقنامه، ماده ۸ می‌گوید که کریمه و بندر سواستوپل از ضمانت‌های امنیتی مستثنی هستند. بنابراین، کی‌یف در واقع کنترل شبه جزیره را به روسیه می‌داد. در این سند مشخص نیست که کدام بخش از شرق اوکراین باید از وعده‌های کشورهای ضامن در مورد حفاظت حذف شود و بر این اساس تحت کنترل روسیه باقی بماند. اما بیانیه استانبول نشان می‌دهد که کی‌یف موافقت کرده است که بخش‌هایی از مناطق دونتسک و لوهانسک را که روسیه پیش از شروع جنگ کنترل می‌کرد، تحت اختیار داشته باشد. در حالی که روسیه خواستار تعیین مرزهای دقیق در نشست پوتین و زلنسکی بود، کی‌یف با تاکید بر این که این مرزها بر اساس تفسیر اوکراینی باشد، امتناع کرد.

دی ولت نوشته است: در جریان مذاکرات، روسیه به صراحت اعلام کرد که آماده خروج از اوکراین است، اما نه از کریمه و آن بخش از دونباس که باید از ضمانت‌های امنیتی مستثنی شود. یعنی روسیه باید در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ نیروها را اساساً از اوکراین خارج می‌کرد. سران کشورها باید جزئیات خروج نیروها را مستقیماً بررسی می‌کردند. مسکو درخواست اوکراین مبنی بر اینکه کشورهای ضامن می‌توانند در صورت حمله، منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین ایجاد کنند، رد کرد.

به نوشته این روزنامه، اندازه آینده ارتش اوکراین نیز حل نشده باقی ماند. کی‌یف تا حدی به درخواست‌های روسیه برای غیرنظامی‌سازی پاسخ می‌داد. بر اساس ضمیمه یک، مسکو از کی‌یف می‌خواست ارتش خود را به ۸۵ هزار سرباز کاهش دهد و اوکراین یک گروه ۲۵۰۰۰۰ سرباز را پیشنهاد کرد. در مورد میزان تجهیزات نظامی نیز نظرات متفاوت بود. روسیه خواستار کاهش تعداد تانک‌ها به ۳۴۲ تانک شد، در حالی که کی‌یف می‌خواست آن را به ۸۰۰ دستگاه برساند. اوکراین فقط می‌خواست تعداد خودروهای زرهی را به ۲۴۰۰ دستگاه کاهش دهد. در حالی که روسیه خواستار باقی ماندن تنها ۱۰۲۹ دستگاه بود. تفاوت در مورد توپخانه نیز بسیار زیاد بود. مسکو ۵۱۹ توپ را برنامه‌ریزی کرده بود، کی‌یف - ۱۹۰۰. کی‌یف می‌خواست ۶۰۰ سامانه موشک پرتاب چندگانه با برد تا ۲۸۰ کیلومتر را حفظ کند. طبق برنامه روسیه، باید ۹۶ عدد از آنها با حداکثر برد ۴۰ کیلومتر وجود داشته باشد. به درخواست روسیه، تعداد خمپاره‌ها باید به ۱۴۷ و موشک‌های ضد تانک - به ۳۳۳، به درخواست کی‌یف - به ترتیب به ۱۰۸۰ و ۲۰۰۰ کاهش یابد. علاوه بر این، قرار بود نیروی هوایی اوکراین کاهش یابد. مسکو خواستار ترک ۱۰۲ جنگنده و ۳۵ هلیکوپتر بود، کی‌یف بر ۱۶۰ هواپیما و ۱۴۴ هلیکوپتر اصرار داشت. بر اساس پیشنهاد روسیه، نیروی دریایی اوکراین باید دو ناو جنگی می‌داشت، طرف اوکراینی - هشت فروند می‌خواست.

در این گزارش آمده است: اوکراین با بخشی از خواسته‌های فدراسیون روسیه موافقت نکرد - تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین، لغو تحریم‌های متقابل و انصراف از دعاوی در دادگاه‌های بین‌المللی. اما حتی با در نظر گرفتن این واقعیت که برخی از نکات بحث برانگیز باقی مانده بود، پیش نویس توافق نشان می‌دهد که طرفین چقدر به توافق صلح احتمالی در آوریل ۲۰۲۲ نزدیک بودند. قرار بود پوتین و زلنسکی در یک گفتگوی شخصی اختلافات باقی مانده را حل کنند.

به نوشته دی‌ولت، حتی پس از گذشت بیش از دو سال از جنگ، این توافق همچنان یک معامله خوب به نظر می‌رسد. یکی از اعضای هیئت مذاکره کننده اوکراینی به دی ولت گفت: «این بهترین معامله‌ای بود که می‌توانستیم انجام دهیم. اوکراین چندین ماه است که در حالت تدافعی قرار گرفته و متحمل خسارات سنگینی شده است. با نگاهی به گذشته، اوکراین در آن زمان در موقعیت مذاکره قوی‌تری نسبت به اکنون قرار داشت.

این نشریه می‌نویسد: مذاکره کنندگان در آن زمان تصور می‌کردند که زلنسکی و پوتین این سند را در آوریل ۲۰۲۲ امضا می‌کنند. دیوید آراخامیا، مذاکره کننده اوکراینی در نوامبر ۲۰۲۳ در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که چرا پوتین و زلنسکی هرگز در نشست نهایی صلح مورد انتظار ملاقات نکردند. او گفت بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در ۹ آوریل به کی‌یف آمد و گفت لندن هیچ چیزی با پوتین امضا نخواهد کرد و اوکراین باید به جنگ ادامه دهد. جانسون بعداً این ادعا را رد کرد. با این حال، دلایلی برای شک وجود دارد که پیشنهاد ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین در توافق با روسیه در این مرحله شکست خورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • ممنوعیت استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی